il-prof2
il-prof5
il-prof3
il-prof4

MENY

ANTIPASTIFREDDI/KALDEFORRETTER

1. CAPRESE(Melk,Soya)

135,-

Fersk bøffel mozzarella, cherrytomater, basilikum, balsamicodressing, grønne
oliven, oregano, maldon salt, pepper og olivenolje

Mozzarella di bufala, pachino, basilico, aceto balsamico, olive verdi, origano, sale
maldon,pepe e olio extravergine d’oliva.

2. CARPACCIO DI MANZO(Melk,Soya)

120,-

Carpaccio av okseindrefilet, parmesan, crispisalat. Olivenolje, sitron, maldon salt
og pepper.

Manzo, parmigiano, insalata riccia, olio extravergine d’oliva, limone , sale maldon e
pepe.

3. BRUSCHETTA CRUDO E MOZZARELLA(Melk,Soya Hvete)

125,-

Ristet hvitløksbrød med parmaskinke, tomat, basilikum, hvitløk, løk, fersk bøffel
mozzarella, olivenolje og pepper

Pane, pomodori, basilico, aglio, cipolla, olio extravergine d’oliva, pepe, prosciutto di
parma e mozzarella di bufala.

4. TAGLIERE SALUMI E FORMAGGI(Melk,Soya Hvete)

155,-

Ristet hvitløksbrød med parmaskinke, tomat, basilikum, hvitløk, løk, fersk bøffel
mozzarella, olivenolje og pepper

Pane, pomodori, basilico, aglio, cipolla, olio extravergine d’oliva, pepe, prosciutto di
parma e mozzarella di bufala.

ANTIPASTICALDI/VARMEFORRETTER

5. PEPATA DI COZZE ALLA MARINARA CON CROSTONI DI PANE(Fisk, Skalldyr, Brøtdyr,Sulfitt, Soya, Hvete , Melk ,Selleri)

128,-

Hvitvinsdampede blåskjell med ristet hvitløksbrød, olivenolje, hvitløk,
chilipepper, løk, tomat og persille.

Cozze,olio extravergine d’oliva, aglio, peperoncino, vino bianco, cipolla, pomodoro,
prezzemolo e pane tostato.

6. SCAMPI E CAPESANTE DEL PROFESSORE(Melk, Soya,Skalldyr,Brøtdyr,Selleri Fisk)

128,-

Scampi i hummersaus med kamskjell, hvitvin, hvitløk, løk, chilipepper, persille
og olivenolje.

Scampi, capesante, salsa di aragosta, vino bianco, aglio, cipolla , peperoncino
rosso, prezzemolo,olio extravergine d’oliva.

7. ZUPPETTA DI PESCE(Melk, Soya,Fisk,Skalldyr, Brøtdyr,Selleri)

125,-

Dagens fisk med hjemmelaget fiskefond, scampi, kamskjell, reker, krepsehaler,
tomater, persille og pepper

Pesce del giorno, pomodoro, fumé di pesce, scampi, capesanta e gamberetti di
fiume, prezzemolo e pepe.

INSALATE/SALATER

8. INSALATINA MEDITERRANEA(Melk,Soya)

198,-

Blandet salat med parmaskinke, cherrytomater, agurk, rødløk, parmesan, fersk
bøffel mozzarella, kyllingbryst, oliven, balsamicodressing og olivenolje
.

Insalata mista, pachino, cetriolo, cipolla rossa, prosciutto di parma, parmigiano,
bufala, pollo, olive, olio extravergine d’oliva e balsamico.

9. INSALATA CESARE(Soya,Melk,Egg, Hvete,og Fisk ( ansjos in dressing)

198,-

Romano salat, cherrytomater, agurk, brødkrutonger, parmesanflak, kylling,
bacon. Dressing: egg, rødløk, gulløk, hvitløk, worcestersaus, tabasko, sitron,
hvitvin, ansjos, rødvin, vineddik, salt og pepper

Romano salat, cherrytomater, agurk, brødkrutonger, parmesanflak, kylling,
bacon. Dressing: egg, rødløk, gulløk, hvitløk, worcestersaus, tabasko, sitron,
hvitvin, ansjos, rødvin, vineddik, salt og pepper

P I Z Z A

10. PIZZA MARGHERITA( Soya,Melk,Hvete,Sesamfrø)

125,-

Fersk mozzarella, tomatsaus, oregano,basilikum og olivenolje

Fresh mozzarella, tomato sauce, oregano, basil and olive oil.

11. PIZZA PARMA( Soya,Melk,Hvete,Sesamfrø)

165,-

Fersk mozzarella, tomat saus, ruccula salat, grana padano ost, parmaskinke, olivenolje og oregano.
Fresh mozzarella, tomato sauce, rucola, grana padano cheese, parma ham, olive oil, oregano.

12. PIZZA DEL PROFESSORE( Soya,Melk,Hvete,Sesamfrø)

170,-

Tomat saus, fersk mozzarella, biff, italiensk salami (sterk), chilli,oliven olje,oregano.
Tomato sauce, fresh mozzarella, beef, Italian salami (spicy), chilli, olive oil, oregano.

PRIMIPIATTI/PASTA

13. SPAGHETTI ALLA CARBONARA(Melk, Soya, Hvete,Egg)

205,-

Spaghetti med pancetta, eggeplomme, kremfløte, parmesan og sort kvernet pepper.
Spaghetti, pancetta, tuorli d’uovo, panna, parmigiano e pepe nero.

14. SPAGHETTI ALLO SCOGLIO(Soya,Melk,Fisk,Skalldyr, Brøtdyr, Selleri)

205,-

Spaghetti med scampi, reker, sjøkreps, krepsehaler, blåskjell, hvitløk, chilipepper, løk, persille, tomater, pepper, hvitvin og olivenolje
Spaghetti, aglio, peperoncino rosso, cipolla, olio extravergine d’oliva, prezzemolo, vino bianco, scampi, gamberoni, gamberetti, gamberi di fiume , cozze, pomodoro epepe

15. RIGATONI DIANA(Melk, Soya, Hvete,Selleri)

198,-

Pasta rør med kyllingbryst, sjampinjong, hvitløk, hvitvin, kremfløte, sitron og persille.
Rigatoni, pollo, champignon, aglio, vino bianco, panna, aromi a limone e prezzemolo

16. LASAGNA CLASSICA(Melk, Soya, Hvete,Egg, Selleri)

195,-

Hjemmelaget lasagne. Selleri, gulrot, løk, karbonade, rødvin, tomatpurè, tomater, parmesan, mozzarella og basilikum.
Sfoglia di pasta , sedano, carota, cipolla, pepe, macinato di manzo, vino rosso, concentrato di pomodoro, pelata pomodori, parmigiano, mozzarella e basilico.

SECONDIDICARNE/KJØTT

17. FILETTO DI MANZO ALLA ROSSINI( Melk, Soya, Hvete,Selleri Egg, Sulfitt, Truffle)

298,-

Okse indrefilet, gåselever, hjemmelaget kjøttfond og sommertrøfler.
Filetto di manzo,paté d’oca , fondo di carne e tartufo estivo.

18. ENTRECÔTE SALENTINA( Melk, Soya,Egg,Skalldyr)

289,-

Grillet entrecôte, aromatisert smør og kongereker.
Entrecôte alla griglia, burro aromatizzato e gamberone.

19. CERVO ALLA VALTELLINA

305,-

Hjort indrefilet med kremet viltsaus, aromatiserte urter, ristede sjampinjong og skogsbær
Filetto di cervo, fondo di carne con spezie aromatiche, champignon saltati e frutti di bosco.

20. CARRÉ DI AGNELLO CON SALSA AL ROSMARINO E AGLIO( Melk, Soya, Hvete,Selleri)

298,-

Lammecarrè med rosmarinsaus, olivenolje, hvitløk og pepper
Carré di agnello, fondo di carne, olio extravergine d’oliva, rosmarino, aglio e pepe.

SECONDIDIPESCE/FISKERETTER

21. CODA DI ROSPO ALLA MODA DELLO CHEF

289,-

Stekt breiflabb, brunet smør, hvitløk, basilikum, cherrytomater og persille.
Medaglioni di coda di rospo alla griglia , burro nocciola, aglio, basilico, pachino e prezzemolo.

22. GRIGLIATA MISTA DI PESCE(Melk, Soya,Skalldyr, Brøtdyr,Fisk)

289,-

Grillet breiflabb, laks, kongereker, kamskjell serveres med urtesaus.
Coda di rospo, salmone , gamberone e capesante accompagnato con del pesto alle erbette fresche.

C O N T O R N I / T I L B E H Ø R

Årstidens grønnsaker serveres med alle kjøtt/fiskeretter
Verdure di stagione accompagnano tutti i secondi

Rosmarinpoteter

Patate al rosmarino

Kokte poteter

Patate bollite

DOLCI/DESSERT

23. PANNA COTTA(Melk,Fisk ( Gelatin)

89,-

Italiensk fløtepudding. Kremfløte, sukker, vanilje og gelatin.
Panna , zucchero, vaniglia e cola di pesce.

24. TIRAMISÙ(Melk, Egg, Hvete og Sesamfrø)

115,-

Klassisk italiensk kake med kakaosjokolade, mascarpone ost, kremfløte, savoiardikjeks, kaffe og amarettolikør.
Uova, zucchero, mascarpone, panna, cacao, pan di spagna, caffé e amaretto liquore.

25. TORTINO CIOCCOLATO(Melk,Egg,Hvete,og Sesamfrø)

105,-

Sjokoladefondant serveres med vaniljeis.. Sjokolade 70 %, sukker, egg, mel og smør.
Cioccolato 70 % , zucchero, uova , farina, burro ; accompagnato con gelato vaniglia.

26. SORBETTO DEL GIORNO(Egg)

98,-

Dagens sorbet av fersk frukt, sukker og eggehvite
Purea di frutta fresca, zucchero e albume d’uova.

27. TAGLIERE DI FORMAGGI

135,-

Ostetallerken med assorterte kjeks, brød, castelmago, taleggio fontina, gorgonzola dolce,tomino,grana padano, fikenmarmelade, skogsbærsaus, honning og fersk frukt.
Castelmagno, taleggio, fontina,gorgonzola dolce,tomino,grana padano, crackers misti,pane,marmellata di fichi secchi,salsa frutti di bosco, miele e frutta fresca.
  • Telefon: 950 09 200